Американският актьор Джони Деп получи Златен медал за заслуги към Сърбия

...
Американският актьор Джони Деп получи Златен медал за заслуги към Сърбия
Коментари Харесай

Вучич награди Джони Деп, развива сръбската култура /Видео/

Американският актьор Джони Деп получи Златен орден за заслуги към Сърбия в региона на културата, оповестяват сръбските медии. Отличието във връзка националния празник на Сърбия му бе връчено от сръбския президент Александър Вучич.

" Нека този орден да бъде въплъщение на моя ангажимент към сръбския народ ", сподели Деп, представен от Танюг. По думите му това е голяма чест и има вяра, че няма да я съобщи.

Той приветства присъстващите и благодари особено на хората, които способстват за развиването на културния живот на Сърбия, предава Българска телеграфна агенция. " Това в действителност е извънреден миг за мен и съм доста горделив. Имах късмет, преди доста години, когато се срещнах с един необикновен човек, който щом съзрях разбрах, че не принадлежи на Холивуд. Кустурица ми стана брат, фамилията му стана мое семейство, гледах по какъв начин порастват децата му. Това беше връзка, която създадохме от първия ден ", сподели още Деп, представен от " Вечерне новости ".

Холивудският артист получава оценката за принос към напъните за развиване на сръбската просвета.

През октомври предходната година Джони Деп бе в Белград, с цел да популяризира анимационния сериал " Puffins Impossible ", който е създаден в Сърбия. В новата анимация за група симпатични дребни птички Джони Деп се трансформира в Джони Пъф, на който дава гласа си и някои от присъщите си черти.

Johnny Depp receiving his Serbian Order of Merit
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР